Bemutatkozás

Cégünk, a Geotours Utazási Iroda, kifejezetten a személyre szabott utazások szervezésével foglalkozik. Ezen belül kiemelten az üzleti utaztatással és egzotikus üdülések szervezésével. Az irodát több mint 15 éves utaztatói múlttal, 2007-ben alapítottuk a minőségi és korrekt szolgáltatások nyújtása céljából. Másik és egyben legfőbb értékünknek, a megbízhatóságot tartjuk. Irodánkhoz fordultak már nászutasok, kisebb és nagyobb családok, de a kalandra vágyó egyéni utasokat is maradéktalanul kiszolgáltuk. Egyre népszerűbbek az üdülési ajánlatok mellett az üzleti célú megkeresések - szállás, repülőjegy foglalás - valamint a biztosítási szolgáltatásaink is.

A Karib szigetek weboldalunkat 2018-ben indítottuk el, a többi egzotikus oldalunk mellett. A weboldalunkon a Karibszigetek.hu az alap információk mellett, további információkat szeretnénk nyújtani az ide vágyóknak a választás megkönnyítése céljából. Ezért a legnépszerűbb szigetek szállodáit részletes leírással és gazdag fényképanyaggal illusztráltuk.

Ha ide szeretnék utazni, miben lehet részem? 

Megszámlálhatatlan látványosság várja az ide utazókat, ezek közül kiemelnék két lélegzet elállító helyet a Petite Anse stranddot és az Anse Intendance partszakaszt. Mindkét helyet a sziget legszebb részének tartják a strand a Four Seasons Hotel partszakasza, így a szálloda recepcióján keresztül közelíthető meg. A strand egy nyugodt finom homokos partzskasz, ideális sznorkelezésre. A közelben egy kis étterem is található. Az Anse Intendancen, egy szintén fehér homokos és gyönyörű türkiz kék színű partrész, itt nincsenek zátonyok, ezért az óceán itt sokkal hullámosabb. Úszni itt is lehet, de figyelni kell az áramlatokra bizonyos időszakokban. A strand mellett igen dús növényzet biztosítja az árnyékot, ennek ellenére kisgyermekeseknek nem a legjobb választás. 

Látványosságok

                                              Jó böngészést a Karibszigetek csodálatos világában!

GEOTOURS csapata

Ne maradjon le a legjobb élményekról,
Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Szolgáltatásaink

  • szállásfoglalás
  • repülőjegy foglalás
  • biztosítás kötés
  • autóbérlés
  • transzfer
  • sport- és koncert belépőjegyek

Geotours Utazási Iroda

További oldalaink